http://img.vakantiebelgie.be

Verhuur van twee luxe 6-persoons en een 12-persoons vakantiehuis in La Roche en Ardenne De Belgische Ardennen.

Vakantiehuis Belgische Ardennen

Wij verhuren onze luxe 6 en 12 persoons vakantiehuis in de Ardennen met jacuzzi, sauna, houtkachel, vloerverwarming, wifi internet, grote afgesloten tuin en prive parking.

 • De Belgische Ardennen, een van de meest tot de verbeelding sprekende streken en geschikt voor ieder
  type vakantie. De Belgische Ardennen bieden een schitterende natuur, waar iedere vakantieganger zich op zijn plek zal voelen!
  Midden in het hart van de Belgische Ardennen ligt de gemeente La Roche en Ardenne.

 • In een prachtige omgeving van veel bos en water ligt het dorpje Warempage, op loopafstand van het stuwmeer van Nisramont  
 • De streek is perfect voor mountainbiken.
 •  
Het vakantiehuis ligt bovenop een heuvel, aan de rand van het dorp Warempage. Dit is een klein dorpje in gemeente van La Roche en Ardenne. Op een hoogte van 450 meter, waardoor in de winter vaak voor langere periodes sneeuw blijft liggen. Het dorp ligt op 10 kilometer van La Roche en Ardenne en op 15 kilometer van Bastogne. Ook bent u met 40 minuten rijden in Luxemburg of Frankrijk.

Ons vakantiehuis ligt op ca 3 kilometer van de rivier de Ourthe en het stuwmeer van Nisramont 47 ha. Dit is een prachtig stuk natuur waar u heerlijk kunt wandelen, zwemmen, vissen en kanoën. Op diverse plaatsen in de omgeving kunt u mountainbikes, kano's en raftboten huren. Ook met kleine kinderen is het goed vertoeven in en om de rivier. La Roche en Ardenne is een toeristisch stadje dat veel te bieden heeft, zoals het kasteel; een ruïne dat in het middelpunt staat en waar regelmatig van alles wordt georganiseerd. Bijvoorbeeld feesten met ridders, of met valkeniers die hier hun vogels laten vliegen. En natuurlijk de legende van Berthe, het spook van La Roche, die zich tijdens de zomermaanden 's avonds bij goed weer laat zien op en boven de ruïne met veel muziek en licht.

Ook is er een toeristentreintje, deze laat u de omgeving van La Roche zien. Verder is er waterfiets -en kanoverhuur, het oorlogsmuseum, de ham rokerij en pottenbakkerij. Als u geen zin heeft om te koken kunt u op zeer veel plaatsen terecht. Er zijn diverse restaurantjes voor een goed Bourgondisch stuk vlees, maar ook pizza, Grieks, Chinees, friet enz. Uiteraard zijn er ook veel cafe's waar een echt Belgisch biertje geschonken wordt. In de omgeving van La Roche en Ardenne zijn allerlei uitstapjes mogelijk, bijvoorbeeld naar themaparken. In de winter kunt u skiën op Baraque de Fraiture en in de wijde omgeving langlaufen. Er zijn dan op veel plaatsen langlaufroutes uitgezet. Uiteraard zijn op diverse plaatsen ski’s en langlauflatten te huur.Sneeuw info Ardennen
Klik
hier voor informatie betreft de sneeuw en sneeuwhoogte in de Ardennen.
Klik
hier voor informatie over het skiën of langlaufen op Baraque de Fraiture.

Onze vakantiehuizen Ortho La roche en Ardenne liggen op ca. 10 minuten vanaf de eerste langlaufroutes en ca 20 minuten rijden vanaf Baraque de Fraiture.

Hier wat dingen die bij ons in de buurt te beleven zijn;

Eten en drinken:
Gezellig Nederlands eetcafe. Cafe Le Rallije-Houffalize eigenaren  Bas en Nathalie


Gezellige zondag markt in Bomal elke zondag van 9.00 uur t/m 13.00 uur.


Hier wat links voor een leuk dagje uit;

Fiets mee op vakantie

Mountainbiken in de Ardennen

 • De Ardennen is uiterst geschikt voor mountainbiken en wielrennen.
 • In onze omgeving zijn dan ook veel routes hiervoor uitgezet.
 • Voor een fiets zonder versnellingen is het minder geschikt.
 • Er is ook een goed afsluitbare schuur waar de fietsen gestald kunnen worden.
 • Het is niet toegestaan fietsen in de huizen te stallen.